nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  
 • NGNETSEC MULTILAYER ROUTER

 •   SZOFTVER FEJLESZTÉS
    HARDVER FEJLESZTÉS
    HÁLÓZAT BIZTONSÁG
    HOSZTING
    OKTATÁS
    AUDITÁCIÓ
    REFERENCIÁK
    CÉGÜNKRőL
    KAPCSOLATFELVÉTEL
    NGVIDEOSTREAM    működési elv
    biztonsági funkciók
    
 • hálózatkezelés

 •   használati útmutató
    viszonteladóink

   


  #

  #

  #

   
  Minta az ngNetSec MultiLayer router hálózati eszközzel elérhető hálózati variánsok egy összetett hálózatban  Minta az ngNetSec MultiLayer router ng100-as üzemmódban


  Internetre kapcsolódás, intrnet megosztás egy belső hálózatba

  A következő ábra egy internet kapcsolódást mutat be kábel tv vagy xDSL (pl adsl) modemen keresztül, majd létrehozza a kívánt alhálózatot s egyben a létrehozott hálózat számára címfordításon keresztül internet kapcsolatot biztosít illetve a bejövő leveleket a 25-ös porton keresztül a belső hálózatban található levelezőszerver felé továbbítja
  Minta az ngNetSec MultiLayer router ng300-as üzemmódban


  Port szűrő switch (ng300)

  Lehetőségünk van portszűrő switch-ként üzemeltetni a routert, ezzel megoldható egy alhálózaton belül bizonyos hálózati szegmensek korlátozása.
  Minta az ngNetSec MultiLayer router ng200-as üzemmódban / LAN-ból VLAN-ba átalakítás  ngNetSec MultiLayer router több ip címet képes felvenni az eth0 lábon, így akár több internet szolgáltatóhoz is képes kapcsolódni, a router mindig azt az átjárót használja a kommunikációhoz ami az ip címhez hozzá lett rendelve.


  VLAN-ok létrehozásakor az eszköz képes arra, hogy egy felvett ip címet akár több VLAN-hoz is hozzárendelje, ebben az esetben az összerendelt VLAN-IP &ndashk az ip címhez rendelt átjárót fogják használni. Lehetőség van arra is, hogy mindegyik VLAN-t külön külső ip címmel illetve a hozzá tartozó átjáróhoz rendeljük:


  Minta az ngNetSec MultiLayer router ng200-as üzemmódban / VLAN-ból LAN átalakítás


  ngNetSec MultiLayer router belép egy VLAN hálózatba majd a két VLAN közötti ip címet használja natolt formában az adattovábbításra.

  Minta az ngNetSec MultiLayer router VPN kiszolgálója


  Lehetőség van korlátlan számban VPN felhasználókat létrehozni a ngNetSec MultiLayer router kezelőfelületén.

  Meg kell határozni, hogy a VPN kiszolgáló mely hálózatokat érhet el.

  Lehetőség van a kliensek hálózati korlátozására, ezekben az esetekben a tiltott hálózatokat nem tudják elérni.

  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>