nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  
 • NGNETSEC MULTILAYER ROUTER

 •   SZOFTVER FEJLESZTÉS
    HARDVER FEJLESZTÉS
    HÁLÓZAT BIZTONSÁG
    HOSZTING
    OKTATÁS
    AUDITÁCIÓ
    REFERENCIÁK
    CÉGÜNKRőL
    KAPCSOLATFELVÉTEL
    NGVIDEOSTREAM    működési elv
    
 • biztonsági funkciók

 •   hálózatkezelés
    használati útmutató
    viszonteladóink

   


  #

  #

  #

   
  Biztonságtechnikai megoldások az ngNetSec MultiLayer routerben:


  Eszközleltár:

  Rögzíti és folyamatosan keresi az új hálózati eszközöket az ngNetSec MultiLayer router-el azonos hálózatokban lévő címtartományokban. A leltározás után, ha új eszköz kerül az említett zónába, azonnal riasztást küld. Észlelési idő kb 1 perc


  Kockázatelemzés:

  Folyamatosan elemzi a hálózaton található eszközök állapotát. Naponta frissülő adatbázis alapján, képes eldönteni a hálózati eszközről, hogy az jelent-e veszélyt a hálózatra vagy nem, ha az eszközön akár csak jelszó nélkül felejtett szolgáltatás fut vagy olyan szolgáltatás, mely kihasználásával, súlyos következmények keletkezhetnek, ezeket megelőzvén, a rendszer azonnal riaszt. Az eszközöket több tízezer kritérium alapján vizsgálja és 3 biztonsági rizikó faktorba sorolja azokat. Minden fenyegetettség feltárása után riasztást eszközöl az ngNetSec MultiLayer router. Jelen széria, 3-4 eszközt lépes ellenőrizni óránként, ez a

  szám lehet nagyobb illetve kisebb is, a hálózati eszközök szolgáltatásainak mennyiségi függvényében. Új hálózati eszközök ellenőrzési sorrendben az elsők, hálózati eszköz csatlakoztatását követőnek 2 és 17 percen belül elindul a vizsgálat.


  A fehér színnel jelölt eszközökön kívül az összes többivel probléma van.

  Piros: Kritikus hibák, bárki számára hozzáférhető adatok.

  Sárga: Inkább programozási tudással, a teljes számítógép felett a hatalom átvehető.

  Zöld: Nagy valószínúséggel, több órai munkával olyan információk kérhetők le a számítógépből, melyek kritikusak.  Az adott problémák és a megoldási javaslatok hozzá!.  Az adott problémák és a megoldási javaslatok hozzá!.

  Visszacsatolt biztonsági ellenőrzés:

  Beállítható a ngNetSec MultiLayer routerbe, hogy jelentkezzen be a NetIntegral Consulting kft biztonságtechnikai szerverére és kérjen revíziót a hálózati szegmens internetes oldalára. A vizsgálat azonnal elindul, végeztével a központi szerver jelentést küld az ngNetSec MultiLayer router adminisztrátorának. Az ellenörzés opcionálisan választható gyakoriságú.


  Lehallgatás:

  ngNetSec MultiLayer router a kockázatelemzések folyamán megvizsgálja az adott hálózati eszközön, hogy a kommunikációja rejt-e olyan jegyeket, mely arra enged következtetni, hogy a hálzati eszköz lehallgató üzemmódban van. Amennyiben talál ilyen eszközöket, úgy azonnal riaszt. A piros csillaggal jelölt eszközök viselkedése megegyezik a (promiscuous) üzemmódba állított eszközök viselkedésével.

  Jelen széria, 3-4 hálózati eszközt képes ellenőrizni óránként. Új hálózati eszközök ellenőrzési sorrendben az elsők.  Hálózati térkép:

  Hálózati topográfia készítés az adatforgalmak alapján. Képes a teljes hálózati eszközparkról vizuális térképet készíteni, függetlenül attól, hogy az eszközök milyen hálózati tartományban vannak elhelyezve. Hálózati térkép 10 percenként frissül.  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>