nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  NGNETSEC MULTILAYER ROUTER
  SZOFTVER FEJLESZTÉS
  HARDVER FEJLESZTÉS
  HÁLÓZAT BIZTONSÁG
  HOSZTING
  OKTATÁS
  AUDITÁCIÓ
  REFERENCIÁK
  CÉGÜNKRőL
  KAPCSOLATFELVÉTEL
  NGVIDEOSTREAM


 


#

#

#

 

-Kereső-Több egész szó, kifejezés vagy szótöredék alapján történő keresés.-Összesen- 3 -dokumentum felet meg a keresési feltételeknek-


Oktatás IT területen dolgozóknak
A tanfolyam célja, hogy a szervezet életében kimagaslóan fontos informatikai feladatokat ellátó dolgozóknak olyan képet és eszközcsoportot adjon a kezükbe, mellyel megismerhetik a szervezetükre leselkedő megannyi igenis komoly és valóságos veszélyt. A tanfolyam első 12-15. órájáig a biztonságról alkotott kép megsemmisül majd újraépül.
2010-10-03
oktatás ==> IT

Célkitűzések az informatikai biztonásg területén
Több cég is foglalkozik informatikai biztonsággal vegyes minőségű eredményekkel. A NetInegral az informatikai biztonság legnehezebb és legkényesebb részeit vállalja fel nem mindennapi eszközökkel, módszerekkel.
2010-10-02
cégünkről

oktatás CRM területre
Informatikai biztonságtechnikai oktatásoktatás, felhasználószintű tudással rendelkező ügyfélkapcsolatot kezelő területen dolgozóknak, mozgó üzletkötőknek. Célja, a dolgozókkal megértetni az informatikai biztonság szerepét. Rávilágítani a belső biztonsági házirend céljaira. Megismertetni a dolgozókkal azt a tényt, hogy átjáróként használhatják őket a támadók, a cég informatikai hálózatának hozzáféréséhez.
2010-10-02
oktatás ==> CRM

Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
-Részletek- >>
 
Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
-Részletek- >>